Aktivitet
Start » Aktiviteter » Trendspaning i Linköping

Maila sidan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Vart ska det mailas? (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

04

Nov

Trendspaning i Linköping

: Trendspaning och utbildareftermiddag

Trendspana i Linköping

Handelsrådet på trendspaningsturné i november:
en heldag på sammanlagt tre orter (Linköping, Malmö och Luleå) bestående av trendspaning på förmiddagen + en eftermiddag speciellt för dig som jobbar eller utbildar inom handeln!

Karta och kompass i ett snabbt föränderligt detaljhandelslandskap, nu är det återigen dags för Handelsrådets trendspaning nu på tre nya orter.
Vi kommer förstås att tala digitalisering, men den här gången ägnas den fysiska butiken extra uppmärksamhet.
Årets tema är Butiken som marknadsföringskanal.

Observera att det finns två anmälningsformulär –
ett för förmiddagen (öppen för alla) och ett för förmiddag + eftermiddag (enbart för utbildare)

Medverkar gör bland andra
Urban Lindstedt, journalist specialiserad på detaljhandelsbevakning, guidar i det handelslandskap som befinner sig mitt i en stark omvandling – gamla beprövade detaljhandelskoncept bjuder farväl, nya kommer till och e-handel har fått rejält momentum.

Urban Lindstedt

– forskaren professor Jens Nordfält, University of Bath School of Management talar om Butiken som marknadsföringskanal och resonerar med utgångspunkt i sin senaste forskning kring praktiska exempel kring hur den framtida fysiska butiken kan och behöver se ut.

Jens Nordfält

Lena Norin Selhag, Norins Ost. Norins Ost är ett av Sveriges äldsta familjeföretag i ostbranschen och landets första ostbutik på nätet. Familjeföretaget grundades 1931 och drivs idag av tredje generationen, syskonparet Lena Norin Selhag och Mats Norin. Försäljningen sker genom två egna butiker i Linköping och Norrköping och som grossist via 75 återförsäljare runt om i landet. Sedan 2012 bedrivs också näthandel under namnet Ostogram, Verksamheten är flerfaldigt prisbelönt: bland annat årets butik Retail Awards och Veckans Affärer årets superföretag 2005 och 2012.

Prenumerera på nyhetsbrev