tisdag 12 oktober 2021

Digitalt frukostseminarium för studie- och yrkesvägledare

Handelsrådet bjuder in till digitalt seminarium, ”Det nya gymnasieprogrammet för framtidens handel”.

Handeln är en bransch i ständig rörelse. Varor och tjänster strömmar i ett ständigt flöde mellan olika platser i världen. Fysiska butiker kombineras med digitala kanaler. Branschen rymmer allt från upplevelser och försäljning till logistik och service.

Hösten 2022 startar det nya försäljnings- och serviceprogrammet som är framtaget för att ge kompetens för framtidens handel. Efter studierna på försäljnings- och serviceprogrammet har du både kompetens för ett första jobb inom försäljning och kundservice och en bra grund för en karriär i handeln.

Den 12 oktober bjuder Handelsrådet in dig till ett digitalt seminarium, ”Det nya gymnasieprogrammet för framtidens handel”.

Ta med frukosten eller morgonkaffet till skrivbordet, mellan kl. 08.00-08.45 och få en genomgång av innehållet i de nya programmet och kännedom om varför dessa förändringar sker samt möjlighet att ställa frågor.

Håller i programmet gör Handelsrådets kompetens- och utbildningsexpert Helen Rönnholm och Anita Attestål, utbildningsråd hos Skolverket.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar med studie- och yrkesvägledning och vill veta mer om det nya försäljnings- och serviceprogrammet.