Start » Aktiviteter » Pitchmöte för en hållbar handel

Maila sidan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Vart ska det mailas? (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Pitchmöte för en hållbar handel

Hållbarhet – ekologisk, social och ekonomisk är en förutsättning för en blomstrande handelsnäring och i förlängningen en levande planet.
Vi upplever att det ”bubblar” av intresse bland svenska handelsföretag. Därför ordnar Handelsrådet den 10 oktober 2019 en aktivitet där vi bjuder in företag, forskare och myndigheter att diskutera och pitcha idéer för handelsinriktade forskningsprojekt inom temat handeln och hållbarhet.

Vi vill skapa incitament för mer kunskap och hållbar utveckling inom handelsnäringen. Kom och lyssna, dela med dig och diskutera!. Formas – Forskningsrådet för hållbar utveckling – kommer att berätta om sina olika finansieringsmöjligheter och Magnus Nikkarinen på Svensk handel redogör för hållbarhetsläget i svenska handelsföretag.

Under förmiddagen kommer det också finnas möjlighet för match-making och att pitcha sina idéer till forskningsprojekt på området och vi kommer att få lyssna på några goda exempel.

Kopplat till aktiviteten kommer det att öppnas en möjlighet för företag som är intresserade av att gå in i forskningsansökningar och kommande forskningsprojekt att söka medel från Handelsrådet för att frigöra tid.

Börja tänk redan nu! Mer information och möjlighet att anmäla sig kommer direkt efter sommaren.

För mer information kontakta Lena Strålsjö på Handelsrådet, lena.stralsjo@handelsradet.se

World environment day, sustainable ecology and environmental friendly concept with green earth planet on volunteer’s woman hands. Element of image furnished by NASA

Prenumerera på nyhetsbrev